Historie

Onze bakkerij in Driehuis bestaat al sinds 1965. Het is een echt familiebedrijf dat van vader op zoon is overgegaan. Van oudsher ben ik, Vincent Schmidt, banketbakker. Al mijn taarten, gebak en koekjes bak ik zelf op authentieke recepten met alleen de allerbeste ingrediƫnten.

De banketbakkerij inclusief winkel zat oorsprinkelijk aan de Da Costalaan. In dit pand zitten al sinds begin 20ste eeuw bakkerijen! Inmiddels zit de winkel op de Driehuizerkerkweg, maar de banketbakkerij zelf zit nog altijd in het oude pand aan de Da Costalaan.

Mijn vader was de eerste banketbakker van familie Schmidt. Mijn vader, Kees Schmidt, heeft veel recepten zelf bedacht. Bijvoorbeelde onze beroemde spritsen, die worden nog steeds volgens (geheim) familierecept gemaakt!

Sinds november 2016 zit onze winkel aan de Driehuizerkerkweg 46. Van onze klanten hoorden we dat er behoefte was aan zitplekken en heerlijke koffie. Daarom hebben we onze nieuwe winkel ingericht met een leuke koffiecorner en een prachtig terras!