Gebak

Wij bakken al ons banketgebak zelf, op traditionele wijze. Ons assortiment wisselt met de seizoenen mee. Zo geniet je in de zomer van frisse vruchtentaarten en in de winter van sachertorte.

Vaste assortiment

Moorkoppen en bananensoezen maken we ieder seizoen. Een voorbeeld van ons vaste assortiment:

-Kwark (verschillende smaken)
-Vruchten-/slagroom-/chipolatacake
-Kasteeltje marsepein
-Mokkacake
-Schuim hazelnoot (glutenvrij)
-Schuim mokka
-Schuim Irish Coffee (glutenvrij)

Appelgebak en meer..

We hebben meer voor de lekkere trek:

-Appelcarré, rondo, noten en bollen
-Kano’s
– Pencee
-Gemberschuitje
– Gevulde koek
– Koffiebroodje
-Cupcakes en brownies

Seizoensgebak

De aardbeienschep is één van onze zomergebakjes. Een (kleine)greep uit ons wisselende assortiment:

-Harde wener: limoen, tiramisu, sinaasappel bavarois, frambozen bavarois en chocoldemousse
-Cheesecake
-Carrotcake

Petite Fours

Petite Fours maken we alleen op aanvraag, net als suikervrij en lactosevrij gebak. Houd er rekening mee dat al ons gebak in een omgeving is gemaakt waar noten en gluten aanwezig zijn.

Woensdag tompoucendag

Onze tompoucen zijn één van onze beroemde specialiteiten. We maken ze op ambachtelijke wijze, dagelijks vers. Woensdag tompoucendag!